Pagina 10 van 16

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 11 Jan 2013 00:56
door gumpje
Rood draad lijkt me goed. 1 of 2 personen die aansturen?!

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 11 Jan 2013 01:59
door woody111
Even wachten tot het zeker is lijkt mij

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 11 Jan 2013 14:25
door XXXL
Ik twijfel enorm. Het lijkt mij allemaal zeer de moeite waard maar het is voor mij ook allemaal redelijk onontgonnen terrein. Daarnaast begin ik nu net weer een beetje puf te krijgen (suffe burn out!).
Zolang er dan misschien nog een reservelijst is hebben die reservisten er wellicht veel meer aan dan ik.
(wel leuk om iedereen eens eens een keer in levende lijve te zien)

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 11 Jan 2013 15:54
door gumpje
@xxxl; als je alles wilt onthouden en begrijpen krijg je een zware dag, maar als je relaxed er uit pikt wat je nieuwsgierigheid wekt, wat je nodig hebt of wat je leuk lijkt, en verder gewoon wat kletst, dan heb je waarschijnlijk een burnout-proof fijne dag!!

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 11 Jan 2013 15:56
door Thabita
Gerard zie het dan als een leuk uitje om iedereen eens irl te ontmoeten en wie weet steek je er nog wat van op ondanks je lage energiepeil (die ik overigens ook heb maar om een andere reden ;) )

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 11 Jan 2013 16:54
door redone51
1. Thabita
2. Rocker
3. Karin115 -----Een paar overheerlijke hartige taarten.
4. Judith (ovb operatiedatum) ----Stokbroden, kruidenboter en andere smeersels.
5. Rijk
6. Redone51----pan tomatensoep
7. Illuminatus
8. Valkenburg
9. Kiran
10. SvdL
11. Jorik
12. Jeldo
13. Jackk--- Limburgse vlaai
14. XXXL
15. Svennie---Plastic bekers, bordjes en bestek.
16. Woody111-uit Alblasserdam, custardpudding met slagroom
17. Dianawoman
18. Andre
19. RickT
20. Lai
21. Frank64
22. Arvor
23. Rubikcube
24. Gumpje
25. Spreading --- Worstenbrood
26. haamhof --- 3 fles sinas 3 fles cola
27. PatrickV
28. Wallisman --- 12 flesjes bier + 6 flessen Spa Blauw
29. Rubo
30. Zana---- Limburgse vlaai

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 12 Jan 2013 09:28
door Thabita
Wil iedereen vanaf nu mij een pb-sturen met daarin wat je meeneemt die dag?
Ook is het misschien handig om daarin te vermelden waar je woont en of je vervoer hebt.
Ik zal dit dan bijhouden in een excellijst.

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 12 Jan 2013 16:25
door Dianawoman
Ik moet even een paar bladzijden terug lezen, ik loop een beetje achter... oeps. En dan laat ik weten wat ik die dag meeneem!

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 12 Jan 2013 23:59
door Anoniem 3
Ik mis ineens de reservelijst....met mijn balkenbrij. :(

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 13 Jan 2013 04:16
door Thabita
No worries Gabriel op mijn lijst sta je nog steeds MET balkenbrij ;)

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 13 Jan 2013 05:58
door Thabita
Hallo allemaal,

Wat ik zo zie is er op dit moment meer eten dan drinken dus als er
mensen zijn die niet weten wat ze moeten meenemen dan is wat drinken meenemen een
mooie optie. Denk hierbij vooral aan wat frisdrank.

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 13 Jan 2013 11:20
door valkenburg
Neem ik 2 cola, 2 cola light, 2 appelsap en 2 sinaasappelsap mee.

Gr Leo

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 13 Jan 2013 13:50
door Rubikcube
Ik neem een (zelfgemaakte) chocoladecake mee en 3 pakken met sap.

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 13 Jan 2013 14:27
door XXXL
Jullie hebben gelijk, ik ga gewoon mee!
Bij de weg, ik rij vanuit Wageningen en er is nog plek zat in de auto.

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 14 Jan 2013 10:20
door Thabita
Hoe staan jullie tegenover het laten bezorgen van bijvoorbeeld broodjes met kroket zodat we ook
iets warms hebben? We kunnen dan vragen of een snackbar in Emmeloord iets bij Frank wil bezorgen. Wel zal er dan een kleine
bijdrage gevraagd worden.

Karin gaat mij mee helpen met alles proberen in goede banen te leiden. :)

Oh ja, denken jullie ook aan extra stoelen!! We zijn nu met ongeveer 40 man/vrouw en als ik het goed begreep had Frank stoelen voor zo'n 30 personen.

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 14 Jan 2013 10:24
door Svennie
Lijkt mij heerlijk, een kleine bijdrage is geen probleem uiteraard.

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 14 Jan 2013 11:17
door Frank Doorhof
Als alles goed gaat deze week hebben we 40 stoelen en 10 reserve.

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 14 Jan 2013 13:38
door PatrickV
Thabita schreefCOLONHoe staan jullie tegenover het laten bezorgen van bijvoorbeeld broodjes met kroket zodat we ook
iets warms hebben? We kunnen dan vragen of een snackbar in Emmeloord iets bij Frank wil bezorgen. Wel zal er dan een kleine
bijdrage gevraagd worden.
lijkt mij een een goed idee.

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 14 Jan 2013 15:05
door woody111
Broodjes kroket en dergelijke zijn altijd lekker.
Maar ik denk dat het wat overkill gaat worden, als je met 50 man bent en 30 man neemt eten mee en 20 man neemt drinken mee dan heb je volgens mij meer dan genoeg.
Het lijkt mij handiger om eens te inventariseren wat er al meegenomen gaat worden en wat er nog bij moet komen, als er een paar mensen stokbroden mee neemt, een paar mensen wat ham en kaas en dergelijke en nog een paar mensen wat sla, komkommer en dergelijke, dan misschien nog wat kruidenboter of zo dan kom je al een heel eind.
Misschien nog wat te snoepen voor tussendoor, chips of zo.
Nog een paar mensen een toetje en je ben er, als er dan nog eten gehaald gaat worden gaat er een hoop de prullenbak in denk ik, zonde van de moeite die er voor gedaan is.
Wat mij betreft kan je beter even vermelden wat er allemaal meegenomen gaat worden en wat er eventueel nog moet komen, je kan moeilijk van één persoon verwachten dat hij/zij voor 50 man stokbrood of beleg meeneem, dus zullen er meerdere mensen hetzelfde mee moeten nemen.
Als jullie besluiten om broodjes en dergelijke te laten aanrukken is mij ook best, doe wel mee maar vind het zelf zonde van de moeite die er dan voor gedaan word om zelf wat mee te nemen/maken.

Re: De "geheimen" van Frank Doorhof -7 februari 2013 om 10:0

GeplaatstCOLON 14 Jan 2013 15:06
door Anoniem 4
Ik heb de laatste pagina's van dit topic eens doorgenomen en op me in laten werken.
Was het met een beperkte groep nog wel een aardig idee om iedereen wat mee te laten nemen, maar met een groep van nu nog onbekende grootte lijkt mij dat toch moeilijk te behappen.
Oorspronkelijk een groep van 30 en misschien uiteindelijk door afzeggingen 25 en nu maximaal 70, daar ligt tussen voeding voor 45 personen.
Ik heb geen idee wat de keukenfaciliteiten van Frank zijn, maar hier zal hij vast niet op ingericht zijn.
Voor me zie ik dan een ruimte waarin diverse lieden met campingaz toestelletjes hun waar opwarmen met alle risico's van dien.
Ik wil best een doos met 70 kroketten meenemen, maar wie gaat frituren.
Let op het is februari, dus niet bepaald een maand om lekker buiten te barbecueën.
Verder vrees ik dat het niet makkelijk op elkaar is af te stemmen wat iedereen meeneemt.
Nu roept iedereen in het wilde weg. Regie ontbreekt.
Als je het zo wil doen, is het beter om een lijst te maken wat nodig is en daar iedereen op in te laten tekenen.
Op de dag zelf kan het leiden tot - misschien wel een amusante - chaos, waarbij iedereen in een hoekje zijn eigen waar gaat aanprijzen.
Omdat ik nooit vooraan sta als er buffetten geopend worden, is het mij meermalen overkomen dat ik de hond in de pot vond.
Ook nu zal ik dus wel zorgen voor een noodrantsoen.
Eerlijk gezegd zou ik er toch voorstander van zijn om bij zo'n grote groep (het wordt nu toch een soort EOS Digitaal dag) een beperkte catering te laten verzorgen, inclusief drank.
Misschien kan de baas van Bas (Beasar) wel een mobiele koffie/thee-bar leveren.
Voordeel is dat de deelnemers zich helemaal kunnen concentreren op de workshop van Frank, want daar komen we tenslotte voor.
Het zal toch voor geen van ons een probleem zijn om een bedrag van 10 of 15 euro op te hoesten.