Oproep voor Nieuwe Teamleden bij Urbex Exploring NL

Urban exploring in al zijn facetten

ModeratorsCOLON Expositie Commissie, Global Moderators

Forumregels
In dit (sub)forum gelden aanvullende huisregels over het plaatsen en bespreken van foto's.
BUTTON_POST_REPLY
UurbexExploringNL
BerichtenCOLON 1
GeregistreerdCOLON 24 Mei 2024 22:51

Ben jij een avontuurlijke ziel met een passie voor het verkennen van verlaten gebouwen? Heb je altijd al de mysterie en geschiedenis van vergeten plekken willen ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Urbex Exploring NL is op zoek naar nieuwe teamleden die met ons mee willen op spannende expedities naar verlaten locaties.
Bij Urbex Exploring NL verwelkomen we iedereen die dezelfde nieuwsgierigheid en liefde voor urban exploration deelt. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde verkenner bent of nog maar net begint; als je de drang hebt om het onbekende te ontdekken en te documenteren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen trotseren we de donkere gangen, vervallen kamers en vergeten verhalen van deze bijzondere plekken.

Voel je de roep van het avontuur? Wil je deel uitmaken van een enthousiast en gepassioneerd team? Aarzel dan niet langer en meld je aan via: info@urbexexploring.nl. We kijken ernaar uit om samen met jou op ontdekkingstocht te gaan en de verborgen schatten van verlaten gebouwen te onthullen!

www.urbexexploring.nl
BUTTON_POST_REPLY

Terug naar