Aanpassing in plaatsingsbeleid

Alleen voor leden die langer dan één maand lid zijn.

ModeratorCOLON Global Moderators

Forumregels
In dit (sub)forum gelden aanvullende huisregels.
BUTTON_TOPIC_LOCKED
Gebruikers-avatar
Rocker
Veteraan
Veteraan
BerichtenCOLON 6828
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2009 09:35
WoonplaatsCOLON Zeewolde
CONTACTCOLON

Na wat intern overleg hebben we als crew besloten om de manier waarop advertenties worden geplaatst/goedgekeurd wat te veranderen..

Voorheen kon iedereen vrij posten, ongeacht of de advertentie aan de voorwaarden voldeed. Door de crew werden de advertenties dan beoordeeld als er tijd was, en na goedkeuring werd er een slotje op de advertentie gezet. Zo wisten de andere crewleden ook dat die advertentie goed was gekeurd.

Vanuit de leden is er al wel vaker de opmerking geweest dat het niet handig was dat je eigen advertentie niet meer aangepast kon worden, daarrvoor moest je dan bij iemand van de crew zijn. Ook het verwijderen van je advertentie wanneer je het had verkocht bijvoorbeeld was niet mogelijk omdat deze gesloten was.
De advertentie niet meer op slot zetten door de mods zou een oplossing kunnen zijn in dat geval, echter leert de praktijk ons dat er regelmatig advertenties verschijnen die niet aan de richtlijnen voldoen... Iemand die lid geworden is om een advertentie te plaatsen bijv. of dat er meer dan het toegestane aantal van twee advertenties geplaatst worden, etc...

Daarom hebben we vanaf vandaag een andere controle stap gemaakt. Wanneer je een advertentie plaatst is deze nog niet direct zichtbaar.. Enkel jij en de moderators kunnen de advertentie zien en moeten hem eerst goedkeuren voordat hij publiekelijk zichtbaar is. Voordeel voor jullie hiervan is dat je er zeker van kan zijn dat er ook enkel goedkgekeurde advertenties staan, maar bovenal dat je de vrijheid hebt om zelf eventueel nog aanpassingen te doen als je foto's toe wilt voegen of dingen wilt verduidelijken.
Uiteraard gaan we ervan uit dat die vrijheid dan niet misbruikt wordt om alsnog dingen tegen de regels in te plaatsen na goedkeuring ;)

let op: als je je advertentie na goedkeuring nog wijzigt, moet deze opnieuw goedgekeurd worden. Dat gebeurt meestal zo snel mogelijk. Daarom vraagt de crew jullie om in dat geval even geduld te hebben en je advertentie niet opnieuw te plaatsen.
BUTTON_TOPIC_LOCKED

Terug naar