Regels plaatsen workshop-topic

Door de crew van EOSDigitaal goedgekeurde (niet per sé georganiseerde) workshops, cursussen en informatiedagen.

Moderator: Global Moderators

Forumregels
In dit (sub)forum gelden aanvullende huisregels.
Gesloten
Gebruikersavatar
Moderator
Moderator
Moderator
Berichten: 129
Lid geworden op: 24 okt 2004 11:33

Het aanbieden van een workshop is niet toegestaan zonder toestemming. Topics kunnen geplaatst worden door een opgemaakt bericht te versturen.

De crew van EOSdigitaal zal voor zover mogelijk nagaan of er goed nagedacht is over de gehele opzet. In principe kan iedereen een workshop aanbieden. Je zult wel moeten voldoen aan een aantal gestelde aandachtspunten. Tevens moet de workshop voor het plaatsen op het forum goedgekeurd worden door de crew.

Aandachtspunten zijn:
  • Het programma: Een goed opgesteld informatief programma waarbij de cursisten voldoende gelegenheid hebben tot het stellen van vragen.
  • Theorie en praktijk: Indien van toepassing moet de cursist voldoende tijd krijgen om de theorie in praktijk te brengen. Interactieve trainingen zijn gewenst.
  • Lestijden, pauzes en lunchpauzes moeten vastgesteld zijn.
  • Niveau: Duidelijk aangeven of de cursist aan een bepaald niveau moet voldoen om deel te nemen aan de training (Beginners, gevorderden en vergevorderde).
  • Materiaal: De trainer moet beschikken over voldoende materiaal waarmee les gegeven kan worden. Bijv. een natuur workshop gegeven door een trainer met een Compactcamera is niet gewenst. Of een Modellenworkshop zonder studioflitsers is ook niet gewenst.
  • Lokatie: een natuurworkshop kun je geven in de natuur, maar een modelworkshop kun je niet geven op een kleine zolderkamer. Zorg dus voor een goede lokatie! Daarnaast moet er een toilet aanwezig zijn! Geef ook aan of er voldoende parkeergelegenheid is en of het betaald parkeren is. Maak voor de cursisten tevens een routebeschrijving naar de lokatie!
Daarnaast zijn er ook een aantal dingen die verplicht moeten worden aangegeven:
  • Het aantal deelnemers: Dit moet vastgesteld zijn. Wees reëel en besef dat 1 leraar in de praktijk niet les kan geven aan 30 leerlingen.
  • De prijs: Er moet duidelijk vermeld worden wat de kosten zijn voor een training om misverstanden te voorkomen. Denk hierbij ook aan de prijs/kwaliteit verhouding.
De prijs voor het plaatsen van een workshop is gebaseerd opde volgende formule: 1% van het aantal deelnemers maal de prijs. Er geld echter wel een minimum bedrag voor plaatsing van € 10,-. Alle prijzen worden gefactureerd inclusief BTW.

Het aanmelden van een workshop kan door een bericht te sturen naar workshop@eosdigitaal.nl
In dit bericht dient de advertentie te zijn opgemaakt in bb-code. Je kunt dus gewoon eventueel foto's in je album plaatsen en deze in het bericht aanroepen met de [photoid]-tag (ook al zijn de foto's niet in een emailbericht zichtbaar)
Daarnaast dient in de aanmelding ook vermeld te worden wat het factuuradres moet worden.

Een workshop wordt hooguit twee maanden voor de workshopdatum geplaatst. Mocht je van mening zijn dat hij er eerder op moet (b.v. bij specialistische reizen) geef dat dan vooraf aan!

Na goedkeuring wordt een workshop 4 maanden geplaatst, of tot de datum is bereikt waarop de workshop plaatsvind. Workshops die doorlopend plaatsvinden dienen dus 2 keer per jaar verlengd te worden.

Na betaling van de factuur wordt de workshop door een lid van de crew geplaatst.

Hoewel de crew waarde hecht aan de kwaliteit kan zij nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor het aanbod of kwaliteit van de trainingen! De training is geheel de verantwoordelijkheid van de aanbieder.

Voor vragen kan er contact opgenomen worden via workshop@eosdigitaal.nl
Gesloten

Terug naar “Workshops”