[HR] Avatars

Moderator: Global Moderators

Gesloten
Gebruikersavatar
Moderator
Moderator
Moderator
Berichten: 129
Lid geworden op: 24 okt 2004 11:33

Avatars mogen niet groter zijn dan 100 pixels breed en 150 pixels hoog. Kleiner mag, grotere formaten zijn niet mogelijk.

Aanstootgevende avatars zijn niet toegestaan. Verder mogen het geen schokkerende of beledigende afbeeldingen zijn. Avatars van pornografische, racistische, beledigende aard zijn niet toegestaan, erotisch getinte avatars daarentegen wel. Het gebruiken of persifleren van een bedrijfslogo evenals het gebruiken van een niet eigen foto is bij de wet verboden en is dus ook hier niet toegestaan. Mocht een avatar niet voldoen aan deze regels of de crew vindt de avatar echt niet kunnen dan zal deze worden verwijderd.

Ook komt het teveel voor dat avatars een rood kruis zijn omdat men de verkeerde URL heeft opgegeven of de foto van hun webspace hebben verwijderd zonder er bij stil te hebben gestaan dat deze nog werd gebruikt. Ook deze zullen zonder pardon worden verwijderd.

Verder is het niet toegestaan om avatars via het album te uploaden en te gebruiken, dit kan problemen geven als men via andere domein namen inlogt. Mochten we ze tegen komen dan worden ze zonder communicatie vooraf verwijderd.
Gesloten

Terug naar “Huisregels / F.A.Q.”