Logo in foto verwerken.

Moderator: Global Moderators

Forumregels
In dit (sub)forum gelden aanvullende huisregels.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
raycko
Canon shooter+
Canon shooter+
Berichten: 398
Lid geworden op: 28 feb 2009 10:45
Locatie: Vriezenveen

Vraagje, ik moet volgende week 40 portretten maken en deze moeten voorzien worden van hun bedrijfslogo.
Is er een manier waardoor je in enkele klikken de logo in alle 40 foto's te gelijk krijgt?
Of moet je elke keer een foto openen in Photoshop dan het logo openen en dan het logo in de foto verwerken.
Iemand tips hoe ik hier tijd mee kan besparen?
Ewout Scholte op Reimer
http://www.jouwfotograaf.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Gebruikersavatar
Beasar
Canon shooter pro+
Canon shooter pro+
Berichten: 3443
Lid geworden op: 28 dec 2010 15:35
Locatie: Utrechtse Heuvelrug

Het gratis programma Bordermaker wordt door de halve wereld gebruikt hiervoor... meteen een hele batch of alleen één foto. Verkleinen/verscherpen/borders/watermerk/teksten, alles kan ermee. Gewoon ff googlen.
"Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn" George Eliot
Gebruikersavatar
fotojeroen
CanonSuperTrooper
CanonSuperTrooper
Berichten: 22137
Lid geworden op: 13 jan 2005 11:57
Locatie: Wolluk

Ook in Photoshop kan het. Maak er gewoon een action van en dan via bridge uitvoeren op de selectie
Ik ben Commandeur in de orde van de Gulden Snede :D :D
Gebruikersavatar
raycko
Canon shooter+
Canon shooter+
Berichten: 398
Lid geworden op: 28 feb 2009 10:45
Locatie: Vriezenveen

Thxs! Ik ga eens wat dingen proberen
Ewout Scholte op Reimer
http://www.jouwfotograaf.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Plaats reactie

Terug naar “Algemeen”