zomaar wat zitten klooien

Voor al uw foto's die u niet kunt onderbrengen in de bestaande categorieën

Moderators: Expositie Commissie, Global Moderators

Forumregels
In dit (sub)forum gelden aanvullende huisregels over het plaatsen en bespreken van foto's.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
martmarbus
Donateur
Donateur
Berichten: 3626
Lid geworden op: 22 jun 2004 10:20
Locatie: Den Helder
Contacteer:

Ik heb de lens 15 seconden open laten staan en heb aan beide zijden van de pilaar 7 seconden gestaan.
Toen met psp de geelzweem weggehaald
Het gaat om het effect.

En zie hier het resultaat

Mart
[img]http://old.eosdigitaal.nl/forum/album_p ... ic_id=1124[/img]
RAW rules the world!

[size=6] 5D Mark III,diverse glassoorten in diverse kokers, wat leuntoestellen, nylonzak om alles in mee te slepen[/size]
webcat

geinig effectje zeg.

wat ook heel cool is om als het donker is 1x flitsen en daarna de sluiter open te laten staan. je bevriest zo je onderwerp maar de achtergrond loopt dan wel door..

maar goed dat het om het effect ging... de kwaliteit van de foto zelf is niet zo best... imho
Gebruikersavatar
martmarbus
Donateur
Donateur
Berichten: 3626
Lid geworden op: 22 jun 2004 10:20
Locatie: Den Helder
Contacteer:

ik zat gewoon lekker te rommelen en dacht .dat moet ook kunnen
ik vind het wel jammer dat het rolletje niet ff terug kan spoelen om over een eerder gemaakte foto een nieuwe foto te plaatsen
Voorheen deed ik dat nog wel eens met mijn oude AE1
en dan kreeg je echt hele leuke effecten

Mart
RAW rules the world!

[size=6] 5D Mark III,diverse glassoorten in diverse kokers, wat leuntoestellen, nylonzak om alles in mee te slepen[/size]
60 Yen

Dat is wel eens een leuk idee :)
aerobed
Shooter+
Shooter+
Berichten: 39
Lid geworden op: 20 jul 2004 23:35
Locatie: Stadskanaal (Groningen)
Contacteer:

whoow... I think I see ghosts!
webcat

martmarbus schreef:ik zat gewoon lekker te rommelen en dacht .dat moet ook kunnen
ik vind het wel jammer dat het rolletje niet ff terug kan spoelen om over een eerder gemaakte foto een nieuwe foto te plaatsen
Voorheen deed ik dat nog wel eens met mijn oude AE1
en dan kreeg je echt hele leuke effecten

Mart
je kunt met photoshop natuurlijk wel meerdere foto's door elkaar heen zetten.
Gebruikersavatar
martmarbus
Donateur
Donateur
Berichten: 3626
Lid geworden op: 22 jun 2004 10:20
Locatie: Den Helder
Contacteer:

ja maar het is juist leuker omdat direct met het toestel te doen
met psp kun je ook een heleboel, maar het zelf klooien is leuker.
En wat kost dat nou meer?
nix , want als het mislukt rot je de foto gewoon weg

Mart
RAW rules the world!

[size=6] 5D Mark III,diverse glassoorten in diverse kokers, wat leuntoestellen, nylonzak om alles in mee te slepen[/size]
Plaats reactie

Terug naar “Overig / Archief”