fotografen gezocht voor stichting still.....

Moderator: Global Moderators

Gebruikersavatar
jeroenjeroen
Canon shooter+
Canon shooter+
Berichten: 372
Lid geworden op: 17 aug 2007 22:25
Locatie: hardenberg

http://stichtingstill.nl/fotografen-gez ... -24-weken/

Stichting Still Fotografie verzorgt in de kwetsbare en kostbare uren van het korte leven of na de geboorte van het levenloze kindje voor foto’s van de ouder(s) met hun zoon of dochter. Met respect voor en rust in deze overweldigende situatie, worden een fotoreportage gemaakt die de liefde voor het kleine mensje vastleggen en haar of hem een gezicht geven.


Geen kosten voor de ouders
Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan de fotoreportage. Alle foto’s en auteursrechten over de foto’s zijn van hen. Geen addertjes onder het gras, geen ingewikkelde voorwaarden. Enkel compassie voor wat hen overkomt.

De fotografen zetten vrijwillig hun uren in en declareren bij de stichting enkel hun materiaal- en reiskosten. De combinatie van donateurs en de lage kosten, zorgen dat de stichting kan bestaan.


De fotografen werken vrijwillig
De fotografen van Stichting Still zetten hun expertise met veel toewijding vrijwillig in. Met compassie, rust en respect voor de emoties en privacy van de ouders en het (stervende) kindje. Ze maken de foto’s op het moment dat de ouders er klaar voor zijn – het leven staat op dat moment letterlijk even stil. Onze fotografen zijn niet bepalend en er wordt niets gearrangeerd, slechts liefde wordt vastgelegd…


In het ziekenhuis of thuis
De fotoreportage wordt veelal gemaakt in het ziekenhuis of thuis. In een enkel geval kan het ook in de fotostudio in Hardenberg zijn. De diensten van Stichting Still Fotografie kunnen op dit moment alleen nog in de provincies Utrecht, Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel, geleverd worden, maar we proberen dit werkgebied verder uit te breiden. In veel gevallen wordt coördinator Melanie Plaggenmarsch door de verpleegkundigen in het ziekenhuis op de hoogte gesteld van de (aanstaande) geboorte, waarna samen met de ouders wordt gekeken hoe het ervoor staat.


Een zieke ouder of kind

Naast de fotoreportage voor stervende pasgeborenen of stil geboren kinderen, kan Stichting Still Fotografie ook worden ingezet bij een uitzichtloos zieke ouder of een kind dat levensbedreigend ziek is. Neem contact op voor de mogelijkheden in je persoonlijke situatie.

De fotografie is dus bedoeld vóór het kind en van het kind. Daarom houden we een leeftijdsgrens aan van max. 20 jaar.


Doneren of sponsoren?
Zie je net als ons de grote waarde dergelijke reportages? En vind je net als ons dat iedere ouder hier recht op zou moeten hebben, zonder zich zorgen te maken over kosten in deze situatie? Dan kun je Stichting Still Fotografie versterken met een donatie of een sponsorbedrag. Geheel naar eigen wens en vermogen, zonder verdere verplichtingen van een blijvend donateurschap.
10mm tot 500mm 1 en 3 poot 40D & 80D
Plaats reactie

Terug naar “Overig fotogerelateerd”